Company information

 • Company name
  Accenture
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  3000
 • Employees worldwide
  400000
 • Number of academics in the Netherlands
  2000
 • Number of countries
  54
 • Number of internships and/or graduation projects available
  120

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Accenture: Your career, your adventure.

Accenture
Geef je carrière een avontuurlijke start als junior consultant bij Accenture. Zet je talent en passie in bij een wereldwijde toporganisatie op het gebied van business, technologie en innovatie.
Over de hele wereld breng jij organisaties en gemeenschappen verder, omringd door getalenteerde professionals die jou helpen excelleren. Scherp je vaardigheden aan met toonaangevende trainingen en ontwikkeltrajecten voor een indrukwekkende carrière. Ontdek met Accenture een uitdagende en dynamische wereld.

Over Accenture
Accenture is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met Strategy, Consulting, Digital, Technology, Operations en Security. Met meer dan 400.000 mensen bedienen we klanten in ruim 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Met een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven.

Begin je carrière goed en kies voor avontuur
Als junior consultant bij Accenture werk je aan uitdagende projecten voor grote klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën. Daarmee presteren onze klanten nog beter en blijven ze flexibel genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen.

Samen met collega's vorm je een team gedurende het project, vrijwel altijd op locatie bij de klant. Zo zie je veel bedrijven van binnen. Elk project biedt nieuwe inzichten, uitdagingen en kansen voor groei. Je staat nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

Bij Accenture staat jouw groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijks ervaring op te doen in uitdagende consulting projecten en in ons uitgebreide (internationale) trainingsprogramma.

Ga naar www.accenture-insights.nl of volg ons via facebook.com/accenturenl.

Student profile

Binnen Accenture zijn we op zoek naar afgestudeerde academici in de richtingen bedrijfskunde, economie, ICT, techniek of aanverwante studies. We zoeken high performers die beschikken over een sterk analytisch vermogen, een proactieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en graag een snelle start willen maken in hun carrière.

Career opportunities

Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijkse on-the-job ervaring maar ook door ons zeer uitgebreide aanbod aan (internationale) trainingsmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je snel een succesvolle carrière opbouwt.
Afhankelijk van je studieachtergrond en interesses start je binnen een van onze vijf pijlers: strategy, consulting, digital, technology of operations.

Application procedure

Meer weten? Maak kennis met Accenture via één van onze Meet Accenture evenementen bij ons op kantoor, meld je aan voor onze jaarlijkse Business Course of ontmoet ons tijdens een van de recruitmentevenementen op universiteiten.
Ga naar www.accenture-insights.nl of volg ons via facebook.com/accenturenl.