Company information

 • Company name
  ADSE Consulting and Engineering
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  75
 • Employees worldwide
  75
 • Number of academics in the Netherlands
  65
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  3

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

ADSE is een onafhankelijk Nederlands ingenieurs- en adviesbureau. Onze focus ligt op transportsystemen, met als belangrijkste uitgangspunt het veilig en efficiënt vervoeren van passagiers. Wij ondersteunen onze klanten in de luchtvaart-, mobiliteits- en defensiemarkt.

We leveren engineeringdiensten om transportmiddelen en bijbehorende infrastructuur te ontwerpen en produceren, opereren en onderhouden en we adviseren over de processen en organisaties noodzakelijk, om dit effectief en efficiënt te kunnen doen.

Met onze teams van professionals bieden wij oplossingen die pragmatisch, gestructureerd en toepassingsgericht zijn. Hiermee stellen we onze klanten in staat om hun middelen effectief, veilig en tegen beheersbare kosten in te zetten. Het werk vindt vrijwel altijd plaats in multidisciplinaire technische teams bij de klant en zijn leveranciers, (deels) op locatie in binnen- en buitenland.

Wij hebben een platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid en initiatief hoog in het vaandel staan.

Student profile

Transportsystemen moeten aan steeds scherpere eisen voldoen: veilig, betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar en dat in een snel ontwikkelende omgeving op gebied van duurzaamheid, autonomie en digitalisering. Je draagt met jouw kennis en ervaring bij aan de uitdagingen voor de huidige en volgende generatie transportsystemen.
Als technisch talent, met een afgeronde Technische Master, ga je in teamverband werken aan verschillende uitdagende projecten voor onze klanten, waarbij je ondersteund zult worden door onze collega’s.

Wij zoeken jou als je jouw carrière wilt starten in de wereld van transportsystemen, als je houdt van het oplossen van technische problemen en als je door het uitvoeren van projecten in verschillende omgevingen wilt leren waar je kracht ligt.

Career opportunities

ADSE biedt je een baan in de boeiende en snel veranderende wereld van transport. Een organisatie waar je samenwerkt met zeer ervaren en jonge, pas afgestudeerde collega’s. Waar je de ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent en waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Application procedure

Voel jij je aangetrokken tot het profiel van ADSE? Stuur dan je CV en motivatie naar jobs@adse.eu ten name van Patricia Kettler.