Company information

 • Company name
  Altran
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  900
 • Employees worldwide
  45000
 • Number of academics in the Netherlands
  300
 • Number of countries
  25
 • Number of internships and/or graduation projects available
  7

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Al meer dan 30 jaar levert Altran expertise op het gebied van lucht- en ruimtevaart, automotive, defensie, scheepvaart, energie, financiën, life sciences, infrastructuur en telecommunicatie. Altran geldt vandaag de dag als dé onbetwiste wereldleider in R&D en Engineering dienstverlening na de overname van Aricent. We bieden onze klanten een ongeëvenaarde waarde propositie om hen tegemoet te komen in hun transformatie- en innovatiebehoeften. Om de producten en diensten van morgen te creëren, werken we samen met hen aan de gehele product lifecycle; van het allereerste concept tot aan de daadwerkelijke productie. In totaal genereerden Altran en Aricent in 2017 een omzet van € 2,9 miljard, met ongeveer 45.000 werknemers in meer dan 30 landen.

In Nederland zijn Altranners actief voor en bij het neusje van de zalm dat ons land te bieden heeft. Grote spelers zoals onder andere ASML, Philips, VDL, Thales, TomTom, MSD en Amgen kunnen we met trots rekenen tot onze klantenportefeuille. Uiteraard is de Brainport-regio goed vertegenwoordigd, maar ook het in oosten, midden en westen van het land lopen er mooie projecten waar elke Engineer of Business Consultant aan een complexe uitdaging kan werken.

Student profile

Stage lopen of afstuderen? Bij Altran bieden wij ook de mogelijkheid om met een team mee te draaien. Deze stageplaatsen hebben we op het gebied van (Technische) Software. Werktuigbouwkunde en Automotive.

Studeer je af en wil je je loopbaan groots lanceren? Voor vrijwel elke engineering tak hebben we de gaafste klanten in onze portefeuille, waar je ontzettend veel kan leren en kan groeien in je vakgebied.

Career opportunities

Lees daar meer over op www.werkenbijaltran!

Application procedure

Het sollicitatie proces bij Altran is eenvoudig, overzichtelijk en toepast op jouw wensen:

Solliciteren
Wil je de toekomst van de wereld vormgeven? Kom bij Altran! Verken onze vacatures op werkenbijaltran.nl. Als er op dat moment geen vacatures zijn die aansluiten bij jouw interesse of ervaring, kun je een open sollicitatie sturen.

Screening
De eerste screening is gebaseerd op je cv en motivatiebrief. Ook als we een goede match voor je vinden, kijken we naar andere, misschien betere matches met andere vacatures. Binnen een week laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Persoonlijk sollicitatiegesprek
Altran werkt met multidisciplinaire teams in een project-gerichte organisatie. Dat betekent dat je waarschijnlijk gesprekken voert met meerdere betrokkenen. Meestal zijn er twee gespreksrondes.

Aanbod
Als het sollicitatieproces succesvol is afgerond, doen we je een voorstel om te werken bij Altran. Dit voorstel bevat ook de arbeidsvoorwaarden.

Aangenomen
Als je het voorstel aanneemt, ontvang je het contract en ga je op de afgesproken datum aan de slag. Jouw eerste dag bij Altran is een introductiedag, een trainingsdag voor nieuwe medewerkers. Hier ontvang je alle (praktische) informatie over Altran.