Company information

 • Company name
  Arcadis
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  1900
 • Employees worldwide
  28000
 • Number of academics in the Netherlands
  700
 • Number of countries
  40
 • Number of internships and/or graduation projects available
  160

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij werken samen met onze klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten.

Student profile

(Afstudeer)stage bij Arcadis

Betrokkenheid, synergie en duurzame groei. Maar ook: integriteit, focus op klanten, samenwerking en duurzaamheid. Fundamenten van kwaliteit en resultaat. Geleverd door professionals, die streven naar het beste resultaat. Elke dag weer.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een (afstudeer)stage. De daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand.
Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met
onze campus recruiter.

Studenten en pas afgestudeerden die willen kennismaken met Arcadis kunnen zich aanmelden voor een kijkje in de keuken tijdens onze Inhousedag. Informatie hierover tref je aan op de werkenbijArcadis website.

Career opportunities

Carrière en cultuur verenigd

Arcadis biedt jou een stimulerende bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Elke medewerker heeft gelijke kansen op persoonlijke erkenning en loopbaanontwikkeling. We hebben diversiteit hoog in het vaandel staan.

Spreekt dit je aan?
Dan ben jij in ons dagelijks resultaat een belangrijke schakel. Jouw ondernemerschap draagt bij aan het geheel. Wij geven je ruimte, zodat jouw ideeën tot leven kunnen komen. Neem daarnaast deel aan landelijke en interne programma's als Global Shapers, QUEST en Imagine. De handvatten om je ondernemerschap te tonen, je netwerk uit te breiden, over de grens van je vakgebied te kijken en in contact te komen met (internationale) collega's.

Application procedure

Op onze carrièresite vind je de openstaande (afstudeer)stage)vacatures. Hierop kun je online solliciteren. Jouw sollicitatie komt direct terecht bij ons team Recruitment. Zij bekijken je profiel en bespreken het met de juiste mensen binnen ons bedrijf. Wij sturen jou zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging van de sollicitatie. Vervolgens ontvang je informatie over de vervolgstappen of een afwijzing waarbij we aangeven waarom je vooralsnog niet voor een gesprek wordt uitgenodigd, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Tevens kun je een open sollicitatie sturen of een vacature alert aanmaken.