Company information

 • Company name
  Bilfinger Tebodin
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  600
 • Employees worldwide
  1600
 • Number of academics in the Netherlands
  500
 • Number of countries
  11
 • Number of internships and/or graduation projects available
  80

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Bilfinger Tebodin is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau en biedt opdrachtgevers onafhankelijke services op basis van de kennis en ervaring van 1600 werknemers in de volgende marktgebieden: industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu.

Bilfinger Tebodin North West Europe is onderdeel van Bilfinger Group, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming.

Student profile

Technisch talent is de basis van onze organisatie!

Elektrotechniek, Werktuigbouw, Civiele Techniek of Chemische Technologie? Onze technische projecten zijn zeer divers. Weet jij als geen ander hoe je een netwerk van pijpleidingsystemen het beste ontwerpt? Of ligt jouw ambitie bij het meewerken aan (of het managen van) het ontwerpen van fabrieken? Of wil je meewerken aan het energie neutraal maken van een bestaande fabriek?
Dat kan bij Bilfinger Tebodin. Ook werken in het buitenland kan daarvan deel uitmaken.

Career opportunities

Als starter vind je bij ons geen gespreid bedje. Gelukkig maar, dat is ook helemaal niets voor jou. Wel zoek je naar de ideale randvoorwaarden om creatief en intensief het begin van je loopbaan te kickstarten.

Wat denk je bijvoorbeeld van de mix van consultancy en engineering functies, kleine en grote projecten, en de verschillende en internationale markten waarin we actief zijn?

Kom werken bij Bilfinger Tebodin en je gaat aan de slag bij een internationaal advies- en ingenieursbureau, je krijgt direct verantwoordelijkheid en je werkt continu aan je persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke Ontwikkeling
We bieden een carrièrepad dat past bij jouw talent. Als je bij ons komt werken, kun jij je eigen pad kiezen uit een groot aanbod van ontwikkelingsmogelijkheden, met de nieuwste technische, projectmanagement- en leiderschapstrainingen. We bieden je ook de mogelijkheid om bij klanten in verschillende markten een kijkje in de keuken te nemen.

Verantwoordelijkheid
Bilfinger Tebodin vraagt jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je baan, je projecten en je klanten. Je krijgt de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en de ruimte om te leren en te groeien.

Internationale carrières
Met 17 kantoren in 11 Europese landen, biedt Bilfinger Tebodin een internationale dimensie aan jouw carrière. Je werkt in multinationale teams of gaat naar andere landen – voor een kortere of langere periode – om nieuwe kennis op te doen en te proeven aan andere culturen.

Ga naast het werk mee met de uitjes georganiseerd door Young Tebodin en de personeelsvereniging om je collega’s beter te leren kennen.

Application procedure

Wil je stagelopen of werken bij Bilfinger Tebodin?
Kijk voor alle vacatures op www.tebodin.bilfinger.com/career/ en reageer direct.