Company information

 • Company name
  Deloitte
 • Industry
  Management Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  5500
 • Employees worldwide
  244400
 • Number of academics in the Netherlands
  0
 • Number of countries
  150
 • Number of internships and/or graduation projects available
  100

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

What impact will you make?

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken, zoals Deloitte. Met onze diensverlening maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Je kunt bij ons aan de slag bij:

Consultancy: Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma's. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Financial Advisory Services: adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A, van due diligence tot het sluiten van de deal, maar ook vastgoed en infrastructuur gerelateerde vraagstukken.

Tax & Legal: fiscale vraagstukken oplossen voor (inter)nationale en (mid) grote ondernemingen. Specifiek belastingadvies verzorgen rondom (grensoverschrijdende) arbeid.

Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening voor bedrijven in de Mid Market, publieke sector of corporate markt. Kijken naar de inzet van data analytics op het gebied van corruptie, belastingen, waarderingen en pensioenen.

Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico's, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.

Student profile

Als je bij Deloitte aan de slag gaat studeer je misschien nog of ben je net afgestudeerd, maar je bent in ieder geval nog niet uitgeleerd. We bieden namelijk volop mogelijkheden om je kennis te vergroten en je vaardigheden uit te breiden Zodat jij en je carrière voortdurend in ontwikkeling blijven.

Wij zijn op zoek naar WO studenten (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, accountancy en finance, econometrie of andere financiële/bèta studies. Ben jij een proactieve teamplayer, ambitieus en analytisch sterk? Resultaat- en klantgericht, accuraat en heb je oog voor kwaliteit?
Dan maken wij graag kennis met jou tijdens de Delftse Bedrijvendagen!

Career opportunities

Als je bij Deloitte aan de slag gaat studeer je misschien nog of ben je net afgestudeerd, maar je bent in ieder geval nog niet uitgeleerd. We bieden namelijk volop mogelijkheden om je kennis te vergroten en je vaardigheden uit te breiden Zodat jij en je carrière voortdurend in ontwikkeling blijven.

Loopbaanpaden
Als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er wat ons betreft geen grenzen aan je groei. Elke twee tot drie jaar groei je door naar een nieuwe functie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Afhankelijk van de functie waarin je bij ons binnenkomt kun je binnen een aantal jaren de stap naar partner maken.
Waar je ook vandaan komt; al vanaf dag één werk je direct voor je klanten. Als senior ontwikkel je jezelf tot projectmanager. Vanaf managersniveau heb je ook commerciële taken. Hoe snel je doorstroomt, is afhankelijk van je prestaties, ambities en eigen initiatief.

Application procedure

https://www.werkenbijdeloitte.nl/student/sollicitatieproces.html