Company information

 • Company name
  Dura Vermeer
 • Industry
  Other

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  2500
 • Employees worldwide
  2500
 • Number of academics in the Netherlands
  150
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  200

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Van engineering tot een scala aan services. We willen vernieuwen op al die gebieden. En daar gaan we als team aan werken. Onze mensen van nu, onze collega’s van straks.
Dankzij 160 jaar ervaring hebben we een stevig fundament, waarop we verder kunnen bouwen. Onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top-3 van vernieuwers binnen onze sector.
Uiteraard blijven we trouw aan onze historie. We zijn een familiebedrijf dat goed voor zijn werknemers zorgt. Met saamhorigheid als belangrijke pijler. Dat merk je direct als je binnenkomt. Vanaf dag één ben je meer dan welkom.

Student profile

Nu kun je al veel. Als je start bij Dura Vermeer kun je straks nog veel meer. Vanaf dag één staat alles in het teken van je professionele ontwikkeling. Je volgt trainingen en opleidingen en krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. Zo groei je mee met de organisatie en bouw je aan een nieuw en sterker Dura Vermeer. We willen graag dat je bij ons solliciteert. Maar onze manier van werken en ambitie moeten wel matchen met die van jou.

Je past bij Dura Vermeer als je…

1. …wilt meespelen in de top
Dura Vermeer wil geen volger zijn, maar koploper. Ons doel: een plek in de top-3 van vernieuwers in de bouw.

2. …wilt werken met talent
De komende jaren halen we veel getalenteerde starters in huis. We willen dé denktank worden voor innovatie in de bouw.

3. …baanbrekend wilt bouwen
Bij Dura Vermeer bouw je aan projecten waar je trots op mag zijn. Klimaatneutrale kantoren. Gigantische containerterminals. Het verbreden van wegen. En zelfs van complete rivieren. Mooi toch?

4. …je snel wilt ontwikkelen
Zodra je bij ons start, ga je laten zien wat je kan. En wat je kan, maken wij beter met opleidingen en training on the job.

Career opportunities

Dat we gaan voor technologie, duurzaamheid en innovatief projectmanagement, dat weten we wel. Maar hoe ervaar je dat als trainee?

Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de bouw wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw & Vastgoed of Infra.

Talent is een eerste vereiste voor je traineeship. Maar we beoordelen je ook op een ’go that extra mile’ mentaliteit, ambitie en teamplayerskills.

In twee jaar tijd leer je de volle breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is ’mee’. Meedenken, meewerken, mee-ontwikkelen. Als starter of als trainee ga straks aan baanbrekende opdrachten werken. Maar we hebben ook al veel moois op onze naam staan.

Application procedure

Zo snel gaat het solliciteren!

Dat we ook bij je sollicitatie van aanpakken houden, dat weten we wel. Je cv en motivatie ontvangen we graag. Zien we voldoende raakvlakken, dan bellen wij je binnen 5 werkdagen. Dan kom je praten. Over de functie, je kennis en ervaring en motivatie. Ook kijken we of je bij de organisatie past. De uitslag van het eventuele assessment hoor je bij het tweede gesprek. Het slotgesprek, vaak al 3 weken na je sollicitatie, gaat over de arbeidsvoorwaarden. Zo houden we de vaart erin.