Company information

 • Company name
  ENGIE
 • Industry
  Renewables & Environment

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  6000
 • Employees worldwide
  152900
 • Number of academics in the Netherlands
  150
 • Number of countries
  70
 • Number of internships and/or graduation projects available
  70

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

ENGIE is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste innovatieve concepten, en integrale en duurzame oplossingen voor allerlei klanten in o.a. de industrie, utiliteit en infrastructuur sector.

Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je ons ergens tegenkomt. Zo kun je één van onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa, en zijn we al ruim 20 jaar betrokken bij de technische installaties van o.a. de cleanrooms van ASML in Veldhoven.

Student profile

Hoe gaaf is het dat jij als student tijdens een stage een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontwerpen, onderhouden en beheren van elektrotechnische en mechanische installaties? Of als afstudeerder mee kunt denken over slimme innovaties die het dagelijks leven makkelijker en duurzamer maken? Het kan allemaal bij ENGIE.

ENGIE investeert bovendien veel in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ENGIE echt te leren kennen. Daarom bieden we je interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Denk bijvoorbeeld aan een stage in de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde of op de afdelingen ICT, Communicatie of Human Resources. Op basis van je opdracht maak je concrete afspraken over je taken en verantwoordelijkheden. Wij zorgen voor goede begeleiding door een mentor tijdens je stage of afstuderen.

Career opportunities

Of je nu technisch specialist bent en je vakinhoudelijk wilt verdiepen, of jezelf via ons traineeship in een leidinggevende rol wilt ontwikkelen: binnen onze veelzijdige organisatie kies je zelf welke kant je op wilt. ENGIE is groot maar persoonlijk, internationaal en toch dichtbij. Heb jij een passie voor techniek en de drive om het beste uit jezelf te halen? Ontdek dan hoe ver jij kunt komen!

Application procedure

Onze selectieprocedure ziet er meestal als volgt uit:
* Upload je cv en motivatiebrief via ons online sollicitatieformulier.
* Daarna volgen 1 of meerdere sollicitatiegesprek op één van de ENGIE vestigingen.
* Online assessments kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.