Company information

 • Company name
  Feadship
 • Industry
  Marine Technology

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  1500
 • Employees worldwide
  0
 • Number of academics in the Netherlands
  100
 • Number of countries
  0
 • Number of internships and/or graduation projects available
  5

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Deze vooraanstaande plaats is verworven door kwaliteit, vakmanschap en samenwerking. Met ruim 1500 medewerkers, de twee werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent en het architectenbureau De Voogt Naval Architects, vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in de bouw van luxe jachten. Met trots bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld.

Student profile

Bij de Feadship-bedrijven bieden we je kansen om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. We gaan hierbij samen met jou om de tafel om een geschikte route uit te stippelen binnen jouw ontwikkeltraject. Bij Feadship ben je aan het juiste adres met bijvoorbeeld een bachelor Maritieme Techniek met de master Marine Technology track: Design, Production & Operation. Of een bachelor Werktuigbouwkunde met de master Mechanical Engineering. Laat je informeren bij de stand van Feadship over jouw toekomstmogelijkheden!

Career opportunities

Een mooie start van jouw carrière is het traineeship bij Feadship. Als trainee krijg je in een custom-built twee-jaar durend programma een kijkje in de keuken van de Feadship bedrijven De Voogt Naval Architects, Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyards. Tijdens jouw traineeship loop je steeds acht maanden lang mee in een opdracht binnen elk van de drie organisaties van de Feadshipgroep. Het doel van jouw traineeship is om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière in de luxe jachtbouw bij Feadship te starten. Ook op andere startersfuncties kun je bij Feadship instromen. Neem hiervoor contact op met een van de recruiters bij Feadship.

Tijdens je studie bieden de Feadship bedrijven je de mogelijkheid een stage te lopen. Een stage is belangrijk om een goed beeld te krijgen van een bepaalde functie en aan te voelen hoe het is om te werken. Bij alle Feadship-bedrijven bieden we je de kans om een kijkje in de keuken te nemen en op die manier jou een richting te bieden.

Application procedure

Kijk voor de actuele vacatures op onze website, www.werkenbijfeadship.nl. Neem gerust contact op met een van de recruiters bij onze Feadship bedrijven om jouw toekomstmogelijkheden te bespreken.