Company information

 • Company name
  Fox-IT
 • Industry
  IT

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  300
 • Employees worldwide
  13
 • Number of academics in the Netherlands
  200
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  15

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Fox-IT is het meest innovatieve IT Security bedrijf in Nederland en dé expert op het gebied van informatiebeveiliging, cybercrime en digitaal forensisch onderzoek. Foxers zijn betrokken en gedreven medewerkers die de ambities van klanten vertalen in concrete ICT oplossingen. Innovatie, vertrouwelijkheid en drive tot ontwikkeling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

Fox-IT experts in IT security

Fox-IT voert spannende en uitdagende opdrachten uit op het gebied van informatiebeveiliging. Dat doen we met ruim 300 medewerkers, verdeeld over 4 business units. De werkzaamheden zijn afwisselend en onze opdrachtgevers divers. Eén ding hebben onze opdrachten met elkaar gemeen: informatiebeveiliging is van essentieel belang! We zijn specialisten in ons vakgebied, en eerlijk gezegd ook wel nerds, met het beveiligingsvirus en gezond paranoïde.

Kernwaarden

Foxers hebben uiteenlopende vaardigheden, van analytisch tot commercieel, soms erg gericht op de details of juist met een enorme helikopterview. Toch zijn er een paar overeenkomsten die essentieel zijn voor de identiteit van Fox. Zo zijn we altijd gericht op innovatie, we vinden geheimhouding belangrijk en onze integriteit is onbetwist. Fox-IT heeft een excellente reputatie waar wij trots op zijn en allemaal aan bijdragen. Tot slot zijn wij steeds bezig met onze individuele ontwikkeling zodat we voorop blijven lopen in de ontwikkelingen binnen cybersecurity.

Student profile

Stages bij Fox-IT

Studenten kunnen bij Fox-IT stagelopen of afstuderen. Er staan verschillende afstudeeropdrachten op de website, maar we staan er ook voor open voor nieuwe ideeën. Werken bij Fox betekent dat je jouw technische creativiteit de vrije loop kan laten en dat dit ook nog eens enorm gewaardeerd wordt.

Meer info: https://www.fox-it.com/nl/werken-bij-fox-it/stages-en-afstuderen/

Parttime SOC analisten

Wil jij jezelf echt onderscheiden en je professionele ontwikkeling versnellen? Wil je liever een relevante bijbaan dan vakkenvullen bij de Appie? Ook dat kan bij Fox! We bieden studenten namelijk parttime posities aan als Security Analist in ons Security Operations Center (SOC).

Meer info: https://www.fox-it.com/nl/werken-bij-fox-it/vacatures/vacancy/registration-part-time-security-analysts-challenge-night/

Traineeship

Klaar met studeren, maar weet je nog niet zeker of je Security Analist, secure developer, hacker of forensisch onderzoeker wilt worden? Dan is het Fox Traineeship de perfecte uitdaging! In 1,5 jaar wordt je opgeleid tot cybersecurity specialist en doe je drie interne opdrachten op verschillende afdelingen. Het nieuwe traineeship start vanaf september 2018.

Meer info: https://www.fox-it.com/nl/werken-bij-fox-it/vacatures/vacancy/fox-it-cyber-security-traineeship-september-2018/