Company information

 • Company name
  IG&H
 • Industry
  Management Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  160
 • Employees worldwide
  159
 • Number of academics in the Netherlands
  160
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  6

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Het is niet alleen wat je meebrengt, maar vooral wat je achterlaat. Bij ons én bij onze klanten. Met authenticiteit, lef en vakmanschap streven wij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van bijna 160 professionals. Met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende ondernemingen. Geef je het maximale van jezelf, dan krijg je bij ons het maximale terug.

Bij IG&H zijn we leidend in de digitale transformatie van toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg. Vanuit ons inspirerende hoofdkantoor in Utrecht en op de werkvloer bij onze klanten helpen wij hen in hun transitie naar een volledig klantgerichte organisatie. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal, maar juist de mensen.

Student profile

Wij zijn op zoek naar studenten die net afgestudeerd zijn of in het laatste jaar van hun studie zitten (bèta- of gamma-richting). Na je studie kan je bij ons aan de slag als Business Analyst of als Junior Data Scientist. Als Business Analyst werk je in een van onze sectorteams, zoals het Retail team of het Gezondheidszorg team. Als Junior Data Scientist kom je terecht in ons Analytics team. In beide functies werk je vanaf het begin mee aan klantopdrachten.

Career opportunities

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om je carrière een vliegende start te geven (NRC Carrière Held 2016-2017). Jaarlijks starten er bij ons circa 10 pas afgestudeerde academici als Junior Consultant en 5 als Junior Data Scientist. Voor hen hebben wij ons Consultant Development Program (CDP) ingericht. Het CDP is erop gericht om je in het eerste jaar kennis te laten maken met alle facetten van IG&H, het consultancy vak en analytics binnen consultancy. Je maakt kennis met projecten in de verschillende sectoren waarin we werken. Vanaf dag 1 draai je mee op projecten bij klanten en wordt je wegwijs gemaakt in onze ‘Make Strategy Work!’ aanpak. Naast de begeleiding op projecten zijn er maandelijkse contactmomenten met andere collega’s in het CDP waar verdere ontwikkeling door inspiratie sessies, trainingen, intervisie en sociale activiteiten centraal staat.

Application procedure

Ons sollicitatieproces bestaat uit 3 rondes:
1e ronde: een kennismakingsgesprek met twee consultants en een persoonlijkheidstest en IQ test.
2e ronde: inhoudelijke case
3e ronde: laatste gesprek met twee van onze partners

Uiteraard word je uitgebreid gescreend, maar het sollicitatieproces is er ook sterk op gericht dat jij IG&H beter kunt leren kennen en een goede keuze kunt maken!

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om eerst gewoon eens bij ons langs te komen voor een kop koffie en kennis te maken met een Consultant of Data Scientist.