Company information

 • Company name
  Iv-Groep
 • Industry
  Other

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  800
 • Employees worldwide
  950
 • Number of academics in the Netherlands
  150
 • Number of countries
  4
 • Number of internships and/or graduation projects available
  25

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

INGENIEURS MET PASSIE VOOR TECHNIEK
Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen wij binnen de sectoren Industrie, Infra, Installatietechniek, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Onze medewerkers zijn technici van hoog niveau die met het grootste plezier puzzelen aan bijna onmogelijke uitdagingen. Ze voelen zich betrokken bij de (maatschappelijke) vraagstukken van opdrachtgevers en werken vanuit passie aan innovatieve oplossingen, in negen kantoren wereldwijd. Met ruim 700 medewerkers en negen divisies die elk specialist zijn binnen een specifieke sector, behoort Iv inmiddels tot de top 10 van Nederlandse ingenieursbureaus.

Student profile

Every day a new challenge
Als je het hebt over het DNA van Iv, vormt de harde techniek het hoofdelement. Dat is waar we écht passie voor hebben en waarin we continu vooroplopen. We hebben unieke en multidisciplinaire kennis binnen de sectoren waarin we actief zijn. En deze kennis maakt Iv een veelgevraagd partner voor bijzondere en complexe projecten. We zijn gek op technische uitdagingen. Het Panama project, de Nederlandse onderzeeboten, de grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden en het grootste infraproject in Nederland SAAone. Met specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen van de meest uiteenlopende projecten. Op kantoor of op locatie. Wat het werken bij Iv verder zo leuk maakt? Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen ontwikkeling. Zo bepaal je je eigen doelen en krijg je direct veel eigen verantwoordelijkheid in je project. Studenten die geïnteresseerd zijn in een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie kunnen solliciteren via onze website www.werkenbijiv.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de mogelijkheden binnen Iv? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn!

Career opportunities

Bij Iv streven we altijd naar het beste van het beste. In projecten, maar ook voor jou als stagiair of afstudeerder. Naast een superuitdagende opdracht kan je rekenen op persoonlijke aandacht, begeleiding van specialisten die jouw discipline kennen als hun broekzak, maar zeker ook fun! Samen zorgen we ervoor dat je het optimale uit je stage- of afstudeeropdracht haalt. En over het beste van het beste gesproken, Daphne is recent bij Iv afgestudeerd met een 10, en werkt nu bij ons als Mechanical Engineer. Talenten laten we natuurlijk niet zomaar gaan!

Application procedure

Ben je geïnteresseerd in een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Solliciteer dan op een concrete functie of via een open sollicitatie. Solliciteren kan via de website www.werkenbijiv.nl. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van het online sollicitatieformulier. Sollicitanten ontvangen binnen èèn werkdag per e-mail een bevestiging van de ontvangst van de gegevens. Vervolgens kijken wij of de cv en motivatie aansluiten bij ons profiel. Binnen twee weken ontvang je bericht over de status van de sollicitatie. Gewoonlijk bestaat de verdere procedure uit twee sollicitatiegesprekken. Wanneer deze gesprekken voor zowel voor jou als ons succesvol verlopen, volgt een aanbieding.