Company information

 • Company name
  Koninklijke BAM Groep nv
 • Industry
  Civil engineering

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  9000
 • Employees worldwide
  21500
 • Number of academics in the Netherlands
  -
 • Number of countries
  30
 • Number of internships and/or graduation projects available
  350

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Building the present, creating the future.

Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data, en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers, drones.
Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circular economy motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Koninklijke BAM Groep: de ondernemende bouwer, met aandacht voor professionele, innovatieve en duurzame oplossingen. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot steigers in Australië en voetbalstadions in Abu Dhabi, BAM staat aan de basis van vele toonaangevende projecten. BAM is actief in de business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van Publiekprivate samenwerking. Je komt BAM tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen in Europa. BAM neemt in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende marktposities in. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. Met zo'n 21.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.

Student profile

Met de meeste technische studies kun je bij BAM terecht. BAM is op zoek naar talentvolle, ambitieuze starters, die kunnen bijdragen aan de groei van onze bedrijven en projecten. Intelligente, ‘stevige’ teamspelers die resultaatgericht te werk gaan en onze projecten tot een succes weten te maken met hun vernieuwende ideeën.

Career opportunities

Een van de voordelen van werken bij een grote organisatie als BAM is dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Bij ons interne opleidingsinstituut, de BAM Business School, kun je diverse trainingen en opleidingen volgen. Op basis van performance management stel je met je leidinggevende een persoonlijk jaarplan op waarin je jouw ontwikkelpunten concreet maakt. Om je netwerk te vergroten moedigen we je aan om lid te worden van onze jongerenorganisatie Young BAM, die diverse activiteiten voor starters organiseert, zoals projectbezoeken en borrels.

Application procedure

Op www.bam.com/nl/werken-bij-bam vind je alle actuele vacatures en uitgebreide informatie over stage- en afstudeermogelijkheden, het BAM Graduate Programme, en onze startersfuncties. We komen graag met je in contact!