Company information

 • Company name
  Mieloo & Alexander
 • Industry
  Technical Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  26
 • Employees worldwide
  26
 • Number of academics in the Netherlands
  -
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  1

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Mieloo & Alexander is als System Integrator gespecialiseerd in Technology Enabled Supply Chain Improvement. Als System Integrator voeren wij turn-key projecten uit voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland zoals: PostNL, Randstad, REWE, Nippon Express, TATA Steel en Sekisui. Hiermee bieden wij een uitdagende, inspirerende en veelzijdige werkomgeving aan onze professionals. Doelstelling bij de realisatie van de projecten bij onze klanten is om significante en concrete stappen te maken richting Industry 4.0.
Change- en risicomanagement speelt een belangrijke rol in onze projecten evenals gedetailleerde proceskennis en hands-on technische expertise. Mieloo & Alexander heeft de afgelopen 15 jaar een bewezen trackrecord opgebouwd bij diverse (internationale) ondernemingen.

Student profile

Je beschikt over een gedegen logistieke- en/of supply chain achtergrond (APICS-opleiding) in combinatie met een meer dan gemiddelde affiniteit voor ICT-, Auto-ID en industriële en technische oplossingen.
Het is een pré als je beschikt over de nodige ervaring met Auto ID-technologie en natuurlijk heb je gehoord van RFID maar misschien nog niet de kans gehad daarmee te werken.
Je krijgt er voldoening van om werkende oplossingen te bouwen bij onze klanten en om actief bij te dragen aan de realisatie van Industry 4.0 best practices bij multinationale accounts in West-Europa.

Profiel:
▪ Een afgeronde technische-, bedrijfskundige of logistieke opleiding op WO-niveau
▪ Minimaal een afgeronde WO-opleiding vereist
▪ Begrijpt de invloed van IT (technologie) op Supply Chain verbeteringsprojecten en bent goed in staat onze klant hierover te adviseren
▪ Kennis van ERP-systemen (SAP, Oracle) WMS en SCM applicaties is een pré
▪ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
▪ Een enthousiaste teamspeler gedreven om resultaten te boeken.

Career opportunities

Start je carrière als Business & Technology consultant bij Mieloo & Alexander. En ga aan de slag met Next generation Retail Solutions, Cutting-edge IoT & Big data systemen en Industry 4.0 projecten.

Application procedure

Wij streven naar een korte, intensieve procedure waarbij je gesprekken zult hebben met collega’s uit verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Stuur je CV en een korte motivatie onder vermelding van de functienaam naar jobs@mielooandalexander.com.