Company information

 • Company name
  Plus Projects
 • Industry
  Management Consulting

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  12
 • Employees worldwide
  0
 • Number of academics in the Netherlands
  10
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  1

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Plus Projects levert maximaal subsidieadvies op het gebied van innovatie + duurzaamheid. Samen met onze klanten staan wij dagelijks aan de frontlinie van de nieuwste innovaties. Innovaties die een positieve impact hebben op onze samenleving. Onze opdrachtgevers zijn de meest innovatieve en duurzame koplopers in Nederland in onder meer de de High tech industrie, ICT sector, bank- en verzekeringswezen, automotive, vastgoed, chemie en voedingsmiddelenindustrie.

Student profile

Wij zoeken collega’s die boven het maaiveld willen uitsteken. Die zowel strateeg als doener zijn, affiniteit hebben met innovatie en duurzaamheid én uitdagingen zelfstandig aan durven gaan.

Jij moet maximaal subsidieadvies kunnen leveren. Dit betekent dat je kritisch, zorgvuldig en professioneel bent én van complexe vraagstukken een helder verhaal kunt maken, zonder dat je nerveus wordt van deadlines. Het betekent dat jij er voor onze klanten op gebrand bent om alles uit hun project te halen.

Pas jij in de Plus-cultuur? Wij selecteren nieuwe consultants niet alleen op capaciteiten en vaardigheden maar kijken vooral of zij passen bij onze cultuur. Consultants bij Plus kenmerken zich door een drive om continue te willen leren en verbeteren, zijn open en prettige persoonlijkheden en zijn niet bang om feedback te geven en te ontvangen. Fouten maken mag, daar leer je van. Wij nemen onszelf niet te serieus, maar ons werk wel! En last but not least, als er iets te vieren valt, dan doen we dat ook!

Career opportunities

Je gaat impact maken, binnen onze organisatie, op én voor onze klanten. Impact die vaak reikt tot ver daarbuiten met invloed op de samenleving. Van het soort dat je op het nieuws ziet. Kijk op onze website voor voorbeelden van klanten en cases waar we aan werken.

Ons kantoor is gevestigd in een markant gebouw op loopafstand van het strand. Onze cultuur is informeel en open, waar intensief wordt (samen)gewerkt met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor jouw ideeën én voor kritische feedback. Je krijgt sympathieke, gedreven collega’s die jou zullen ondersteunen en coachen waar nodig.

En, als er iets te vieren valt, dan vieren we dat.

Praktische info:
+ Wij zijn gevestigd in Scheveningen.
+ Je werkt in een junior/mid-career team dat functioneert op WO niveau.
+ Er is veel slagkracht; Plus Projects is een FD Gazellebedrijf wat de afgelopen jaren met 30% is gegroeid.
+ Er is veel tijd, aandacht en budget voor training en persoonlijke ontwikkeling.
+ Zeer snelle doorgroeimogelijkheden van junior-medior-senior niveau.

Application procedure

Het sollicitatieproces bestaat uit een aantal stappen. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier, te vinden op www.werkenbijplusprojects.com dat je samen met je CV naar ons opstuurt. Je krijgt uiterlijk binnen twee weken bericht of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Het is mogelijk dat we de procedure aanvullen met testen en een assessment.