Company information

 • Company name
  Priva
 • Industry
  Renewables & Environment

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  351
 • Employees worldwide
  495
 • Number of academics in the Netherlands
  80
 • Number of countries
  13
 • Number of internships and/or graduation projects available
  5

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Wij zijn Priva. Wij creëren een optimale omgeving waarin zowel planten als mensen zo goed mogelijk kunnen werken, groeien en zich kunnen ontwikkelen. Dit doen we met geavanceerde technologie, producten en kennis. Wij zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water.

Wij zijn leidend in de ontwikkeling en productie van technologie voor de optimalisering van omgevingscondities en procesbeheer. Wij bieden oplossingen voor tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin met een unieke combinatie van software, hardware en diensten. Zo is een op de drie gebouwen in Nederland uitgerust met een Priva klimaatbeheersysteem. Daarnaast houden we ons bezig met innovatieve manieren van voedselvoorziening zoals vertical farming en indoor growing.

Een internationaal familiebedrijf met zijn wortels in de Westlandse klei. Priva behoort tot de top 25 R&D-bedrijven in Nederland. We investeren voortdurend in verbetering en uitbreiding van onze producten en diensten.

Priva heeft vestigingen en trainingscentra op alle continenten, van China tot Canada en van Mexico tot Scandinavië. En met ons dealer- en partnernetwerk zijn we vertegenwoordigd in meer dan honderd landen. Zo staan we dichtbij onze klanten, in dezelfde tijdzone: we weten de weg en spreken de taal.

Bij Priva staat de mens centraal. Wij vinden een prettige werksfeer belangrijk en geloven dat hierin betere prestaties worden geleverd. Priva is een betrokken organisatie waarin onze medewerkers respectvol samenwerken en zich snel thuis voelen.

Ons hoofdkwartier is de Priva Campus in De Lier (vlakbij Delft). Hier bedenken en produceren we innovatieve oplossingen voor duurzame klimaatbeheersing en procesbeheer in de tuinbouw en in de gebouwde omgeving.

Student profile

Bij Priva bieden wij een groot aantal mogelijkheden voor stages en afstudeerprojecten voor ambitieuze studenten. We hebben niet altijd afgebakende stage opdrachten open staan maar kijken samen met de student naar mogelijkheden voor een aansluitende en uitdagende stage of afstudeeropdracht. Onze R&D afdeling bestaat uit meer dan 120 collega's vanuit allerlei disciplines. Er wordt in agile teams op een scrum wijze gewerkt aan innovatieve hardware en (embedded) software oplossingen. We hebben jaarlijks tal van startersfuncties beschikbaar.

Career opportunities

Priva kenmerkt zich door een grote diversiteit aan functies. Van commercie tot techniek, van business development tot marketing en van productie tot service. Wij hebben regelmatig mogelijkheden voor HBO'’ers en WO'’ers op onze afdelingen Product Development, Innovation and Research en in diverse product market teams.

Wij geloven dat vertrouwen in talent en ruimte geven aan ontwikkeling het beste in mensen naar boven haalt. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, is voor Priva een cruciale factor om met succes te kunnen (blijven) opereren.

Wij selecteren onze medewerkers op de ambities die zij hebben. Bij Priva is persoonlijke ontwikkeling van essentieel belang, zowel nu als in de toekomst. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je carrière en wordt hier optimaal bij ondersteund.

De Priva Academy is opgezet om de groei en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Je kunt jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan bijvoorbeeld gezamenlijke trainingssessies, specifieke cursussen te volgen of uitdagende taken of projecten uit te voeren. Dit alles wordt afgestemd op jouw eigen ontwikkeling en ambities..

Application procedure

Vind jij het gaaf wat wij doen en wil je graag ervaring opdoen in een high-tech en internationale werkomgeving?
Dan zien we je (open) sollicitatie met plezier tegemoet. Wanneer je je cv en motitvatie mailt naar werkenbijpriva@priva.nl, gaan wij zo snel mogelijk na of er binnen ons bedrijf mogelijkheden zijn die passen bij jouw wensen.

Na ontvangstbevestiging van je sollicitatie, ontvang je binnen enkele dagen een terugkoppeling of jouw achtergrond aansluit bij de mogelijkheden die we hebben binnen Priva. Indien die aansluiting er is, vinden er 1 á 2 gesprekken plaats voor een stage/afstudeerplaats en minimaal 2 gesprekken voor een traineeship of baan.

Bezoek onze website www.priva.com/nl voor meer informatie en de actuele stageplekken en vacatures.