Company information

 • Company name
  QDelft
 • Industry
  IT

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  95
 • Employees worldwide
  0
 • Number of academics in the Netherlands
  40
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  4

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

QDelft is dynamische bedrijf in hartje Delft. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van technisch hoogwaardige maatwerksoftware. Met ruim 95 collega's werken we sinds 1996 met veel plezier voor onze klanten binnen verschillende sectoren, zoals (semi-)overheid, zorg, onderwijs, transport en logistiek. Dat doen we in teamverband, samen met onze opdrachtgevers. Een team bestaat uit verschillende disciplines, zoals ontwikkelaars, testconsultants, interactie ontwerpers, informatieanalisten, softwarearchitecten en projectleiders.

De software die Q ontwikkelt is vaak van directe invloed op de maatschappij. Dat komt in belangrijke mate door onze opdrachtgevers. Omdat onze software mensen raakt, staan de kwaliteit en het ontwikkelproces bij ons bovenaan. Vandaar dat we kiezen voor technisch partnerschap met Microsoft en we ons ISO9001-certificaat koesteren en onderhouden. Momenteel bezit Q de volgende Microsoft competenties:
- Gold Application Development
- Gold Application Integration
- Silver DevOps
- Silver Data Analytics
- Silver Data Platform

We zien graag dat onze software goed werkt. Zowel voor onze klanten, maar vooral ook voor de eindgebruikers. Daarom stellen we per opdracht het optimale team samen en werken we bij voorkeur volgens een Agile ontwikkelmethode. Dit multidisciplinaire team kijkt, spart en onderzoekt samen met de opdrachtgever. Door de opdrachtgever te betrekken bij ons denk- en werkproces, vervagen tegengestelde belangen, neemt de ontwikkelsnelheid toe en wordt het eindresultaat beter. Rechtstreeks contact tussen de gebruikers en het ontwikkelteam zorgt voor directe feedback, waardoor snel ingespeeld kan worden op veranderingen.

Q heeft een platte en open organisatiestructuur. Samenwerken staat bij ons centraal. Dat betekent dat je binnen je team veel contact hebt met elkaar en actief bijdraagt aan het ontwikkelproces.

Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en IT-ontwikkelingen bezoeken we regelmatig congressen zoals TechDays, TechEd (Ignite), AngularConnect, DSGN-day, Fronteers en SDN event. Ook organiseren we intern kennismiddagen waarbij collega's elkaar bijpraten over actuele onderwerpen, nieuwe inzichten en geavanceerde technieken.

Q maakt gebruik van diverse tools en technieken waaronder:
- .NET (C#)
- HTML5
- CSS3
- AngularJS
- Bootstrap
- JQuery
- MVC
- SQL Server
- Reporting Services
- Analysis Services
- Xamarin

Student profile

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan naast je studie? We zijn altijd op zoek naar studenten die het leuk vinden om naast hun studie bij ons te komen werken. Uiteraard vinden we het fijn als je al ervaring hebt met bijv. het ontwikkelen van maatwerksoftware, maar dat is geen vereiste. We beperken ons dan ook niet tot Informatica studenten. We bieden je de flexibiliteit om je werktijden aan te passen aan het collegerooster en vakanties.

Career opportunities

We bieden onze medewerkers volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen, behalen van certificeringen, organiseren van kennismiddagen en bezoeken van congressen in binnen- en buitenland. Naast dat je je in de diepte kunt specialiseren, kun je je ook in de breedte specialiseren; het is niet ongebruikelijk om, afhankelijk van je interesses, binnen Q meerdere rollen te vervullen.

Application procedure

Denk je dat jij en Q goed bij elkaar passen stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@qdelft.nl. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan via hetzelfde e-mailadres contact met ons op of bel met Jaimy Helfrich of Marloes Vincenten van personeelszaken via 015-3030130.