Company information

 • Company name
  Rijk Zwaan
 • Industry
  Biotechnology

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  1200
 • Employees worldwide
  3000
 • Number of academics in the Netherlands
  550
 • Number of countries
  30
 • Number of internships and/or graduation projects available
  5

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Bij Rijk Zwaan ontwikkelen we groenterassen en verkopen we daarvan wereldwijd de zaden. Daarmee staan we aan het begin van de voedselketen. We kunnen en willen vanuit die positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Student profile

Bij Rijk Zwaan zijn we op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die zich in een van onze traineeships willen ontwikkelen. Je kunt solliciteren op het traineeship project & procesmanagement, supply chain, marketing of R&D. Vanuit de inhoud leer je Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf goed kennen. Nadat je je eerste functie 3 jaar hebt vervuld ga je, afhankelijk van je ontwikkeling en ervaring, een volgende functie vervullen. Gedurende het traject bepaal jij samen met de HR Adviseur je eigen ontwikkelpad. We kijken hierbij met name naar waar jij goed in bent en hoe je de grootste toegevoegde waarde aan Rijk Zwaan kunt geven, en sluiten daaropaan. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien tot leidinggevende of projectmanager. Bij Rijk Zwaan vinden we het belangrijk dat het een functie is die goed bij jou past.

Wie zoeken wij?
Je houdt van coördineren en projectmatig werken. Je bent overtuigend in je communicatie, klantgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om je te focussen op verbeterprocessen voor de lange termijn en hebt een flexibele instelling en ondernemers mentaliteit. Je bent een aanpakker en helpt de afdelingen met innovatie.

Daarnaast staat het volgende op je CV:
Een vlot afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld Technische bestuurskunde, Supply Chain of Bedrijfskunde
Naast je studie heb je je organisatietalent laten zien in een bestuursfunctie, je hebt al wat van de wereld gezien en uit je activiteiten blijkt dat je niet bang bent om nieuwe dingen te ontdekken
Je spreekt goed Nederlands en Engels

Career opportunities

Door onze voortdurende groei hebben we regelmatig nieuwe vacatures. In binnen- en buitenland en in alle mogelijk disciplines. We hebben regelmatig (starters)functies, verschillende traineeships en zullen de komende 5 jaar wereldwijd 1500 nieuwe vacatures hebben!

Application procedure

Stuur je CV en motivatiebrief via onze website www.werkenbijrijkzwaan.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Vera Batelaan (Recruiter) door een mail te sturen naar recruiter@rijkzwaan.nl.