Company information

 • Company name
  Royal HaskoningDHV
 • Industry
  Civil engineering

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  3000
 • Employees worldwide
  6000
 • Number of academics in the Netherlands
  1200
 • Number of countries
  150
 • Number of internships and/or graduation projects available
  150

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Royal HaskoningDHV is al meer dan 135 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.

Samenlevingen helpen veranderen
Onze wereld bevindt zich in transitie. We zien uitdagingen die onder andere zijn ontstaan door het schaarser worden van grondstoffen, klimaatverandering, toenemende verstedelijking en verkeersdrukte. Daarom is er een dringende behoefte aan nieuwe denkpatronen en ideeën. We hebben een strategie en actieprogramma ingericht om efficiënt vernieuwingen door te voeren. Door innovatie toe te passen in onze projecten creëren we slimme oplossingen, vooruitstrevende technologieën, flexibiliteit en toekomstige functionaliteit voor bedrijven en samenleving overal ter wereld.

Student profile

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie? Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en de slimste mensen ter wereld.

Wij behandelen elkaar met respect. We waarderen elkaar voor wie we zijn en wat we doen. Bij ons draait het om teamwerk, eigenaarschap en elkaar stimuleren. Dit alles om onze talenten volledig te benutten. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen resultaten. Binnen ons bedrijf is iedere collega een bron van inspiratie en heeft de mogelijkheid om het verschil te maken.

Wij geloven sterk dat onze mensen bepalend zijn voor ons succes. Wij bieden vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je hoge ambities hebt, zullen wij je helpen deze te realiseren, en je kennis en vaardigheden door te ontwikkelen. Hierdoor kan jij samen met de beste ingenieurs, consultants, project managers en specialisten oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken.

Of je nu aan de start staat van je carrière, een doorgewinterde professional, ervaren consultant of een professional bent in een ondersteunende rol, wij bieden je de unieke kans om je te ontwikkelen bij ons internationale bedrijf. Bekijk onze vacatures op onze website en ontdek of Royal HaskoningDHV het bedrijf is waar jij naar op zoek bent!

Career opportunities

Samen goed zijn in goed doen. Dat zit in het DNA van Royal HaskoningDHV. Wil jij in een internationale omgeving die bruist van de innovatie je carrière starten? Ontdek de mogelijkheden bij ons inspirerende bedrijf. Let’s Enhance Society Together!

Onze organisatie drijft op de kennis, ervaring, vaardigheden en competenties van onze medewerkers. Als kennisorganisatie bieden we onze opdrachtgevers dienstverlening van een hoge kwaliteit. Daarom willen we de beste mensen binnenhalen en binnen houden. Royal HaskoningDHV hanteert voor haar beoordelings- en ontwikkelingstraject een competentiegerichte aanpak voor alle medewerkers, van alle niveaus. Uit een jaarlijks ontwikkelingsgesprek met je leidinggevende vloeit een persoonlijk ontwikkelingstraject voort.

Tijdens het gesprek kun je jouw wensen bespreekbaar maken. Samen kijk je wat haalbaar is, naar mogelijke opleidingen, nieuwe kwalificaties, coaching, detachering of misschien projecten in het buitenland. Je leidinggevende is er ook om je te begeleiden en te ondersteunen bij dit ontwikkelingstraject.

Naast de gewenste, vaak technische scholing, vinden wij andere vaardigheden ook belangrijk, zoals communicatieve vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en onderhandelingscapaciteiten. Dit maakt je uiteindelijk tot een echte allround professional. We geloven sterk in de waarde van ‘leren door doen’ onder begeleiding van een meer ervaren collega. Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, investeren we ook in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Application procedure

Al onze stage- en afstudeermogelijkheden staan op onze website bij de vacatures. Wil je solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

Indien je solliciteert op vacatures die niet op het Nederlandse deel van de website staan, kan de procedure anders zijn. Dat geldt ook voor open sollicitaties.