Company information

 • Company name
  Voort
 • Industry
  Staffing & Recruitment

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  1000
 • Employees worldwide
  1000
 • Number of academics in the Netherlands
  0
 • Number of countries
  1
 • Number of internships and/or graduation projects available
  9

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. We helpen je bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. En we helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste mensen.

Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen. Hier krijg je de sturing die je helpt verder te groeien. Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen.

Groei verder. Ga Voort.

Student profile

Werken of toch doorstuderen?

Bij Voort kan het allebei. De juiste baan voor jou. Met veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En met het onze traineeships ga jij je naast je baan verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo heb je de zekerheid van een baan en kun jij je volledig op je ontwikkeling richten.

Career opportunities

Waar wil jij werken?

We hebben een netwerk van meer dan 800 opdrachtgevers. Met een deel van hen werken we intensief samen, waardoor we de organisatie en afdelingen door en door kennen. En hierdoor zijn we ook op de hoogte van vacatures die (nog) niet gepubliceerd zijn. Zo kunnen wij jou door onze kennis en ervaring bij de juiste contactpersoon aan tafel zetten. Voor een functie waarin je jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht kunt laten komen.

Application procedure

Als professional ben je in dienst bij Voort, maar werk je bij één of meerdere opdrachtgevers. Maar hoe verloopt het traject tot wij de juiste baan voor jou gevonden hebben?

Laat ons weten dat je op zoek bent
Daarna vertel je ons tijdens een intake je ambities en wat je precies zoekt. Wij gaan voor jou op zoek naar de technische baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Afhankelijk van jouw wensen komen wij met één of meerdere opdrachtgevers.

Op gesprek bij de opdrachtgever
We gaan met het hele team op zoek naar de juiste werkplek. En wij vinden dé baan voor jou bij 1 van onze 800+ opdrachtgevers.

Tekenen voor jouw nieuwe baan
Ben jij na het gesprek positief? En de opdrachtgever ook? Dan is het simpel. We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek en binnen no-time kun jij je contract tekenen. Die nieuwe baan is binnen!