Company information

 • Company name
  Witteveen+Bos
 • Industry
  Civil engineering

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  850
 • Employees worldwide
  1100
 • Number of academics in the Netherlands
  450
 • Number of countries
  10
 • Number of internships and/or graduation projects available
  130

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

Witteveen+Bos behoort met ruim 1.000 medewerkers tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We bieden onze opdrachtgevers waardevolle adviezen en hoogwaardige ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een advies- en ingeni-eursbureau van topklasse zijn. Dit betekent voor ons dat wij zelf heel goed zijn in ons vak en ons blijven ontwikkelen, dat wij samenwerken met goede partners en dat wij werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen.

Een brede nationale en internationale oriƫntatie op onze markten is hierbij van groot belang. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en elf vestigingen in het buitenland.

Kies je voor een baan bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in veelal multidisciplinaire projecten, die uitdagend en grensverleggend zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan Zuidasdok Amsterdam, de Blankenburgverbinding in Zuid-Holland, de Planstudie Afsluitdijk, de Botlekbrug bij Pernis, Ruimte voor de Rivier-projecten en Masterplan Jakarta. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement.

Student profile

Onze ingenieurs en adviseurs hebben een achtergrond in de civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en milieukunde of een andere technische discipline.

Career opportunities

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij de ambitie hebben om echt goed te worden in hun vak en daarom willen investeren in hun ontwikkeling. Wij stimuleren die ontwikkeling door uitdagende en afwisselende werkzaamheden aan te bieden in leuke en vernieuwende projecten. Op deze wijze kunnen onze professionals zich ontwikkelen tot uitstekende experts, projectleiders en teamworkers.

Application procedure

Wil jij in de praktijk kennis maken met een ambitieus ingenieursbureau, dan is Witteveen+Bos een goede plek voor jou om stage te lopen, een afstudeeropdracht uit te voeren of te werken. Ieder jaar organiseren we ook diverse business courses, waarbij je gedurende een dag in een groep studenten bij ons op kantoor aan een case werkt.

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek dan onze website www.witteveenbos.nl. Bekijk hier ook onze bedrijfsfilm en ontdek wat werken bij Witteveen+Bos inhoudt!