Company information

 • Company name
  YER
 • Industry
  Staffing & Recruitment

Facts & figures

 • Employees in the Netherlands
  1250
 • Employees worldwide
  1260
 • Number of academics in the Netherlands
  350
 • Number of countries
  2
 • Number of internships and/or graduation projects available
  0

Event participation

 • Application Trainings
 • Presentation Days
 • In-house Days
 • Interview Days

Profile

Note that the text below might not be translated to the preferred language.

Company profile

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten.

YER was 30 jaar geleden de pionier in campus recruitment. Het verbinden van top talent met de juiste organisatie zit dus in ons bloed. Door goed te luisteren naar de behoefte van studenten én de behoefte van werkgevers, hebben wij het campus recruitment doorontwikkeld naar een hoger niveau, passend bij deze tijd: de YER Talent Development Programmes.

Binnen het domein Technology ligt onze focus op het verbinden van technische young professionals met onze toonaangevende opdrachtgevers. Naast het vinden en verbinden van talentvolle technici, investeren wij ook in de ontwikkeling van het talent. Met als resultaat een steile leercurve en een vliegende carrière van de young professional. Voor de opdrachtgever betekent dit succesvolle starters die sneller van toegevoegde waarde zijn en zich voor langere tijd aan de organisatie verbinden. Bij YER is persoonlijke ontwikkeling geen secundaire voorwaarde, maar het startpunt voor een succesvolle carrière.

YER biedt verschillende Talent Development Programmes aan. Tijdens deze tweejarige programma's doe je als starter relevante werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt een carrière coach toegewezen om je individuele ontwikkelingsplan vorm te geven én succesvol te doorlopen. Je neemt deel aan verschillende trainingen waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei centraal staat. Daarnaast beschik je bij sommige van onze programma's over een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 per jaar voor vakinhoudelijke trainingen.

Het basisprogramma van onze Talent Development Programmes is ontwikkeld door onze eigen psychologen, onderwijsdeskundigen en coaches in overleg met studenten, opdrachtgevers en onderwijsinstellingen. Kijk voor meer informatie op yer.nl/tdp-tech of neem contact op met Sophie Idema Greidanus via sophieidemagreidanus@yer.nl of 0621291377.

Student profile

Studenten met een (bijna) afgeronde technische opleiding.

Career opportunities

Geef jouw carrière een kick-start met één van onze YER Talent Development Programmes. Door uitgebreide oriëntatie vind jij de baan die bij jou past. Je doet werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

In een periode van twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen engineer. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau doormiddel van een persoonlijk ontwikkelplan, individuele coaching en soft- en business skills trainingen. Daarnaast beschik jij over een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 per jaar, ten behoeve van vakinhoudelijke trainingen.

Enthousiast? Meld je dan nu aan voor éen van de YER Talent Development Programmes.

Kijk voor meer informatie op yer.nl/tdp-tech of neem contact op met Sophie Idema Greidanus via sophieidemagreidanus@yer.nl of 0621291377.

Application procedure

Het YER Talent Development Programme heeft de volgende selectieprocedure: Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek door een Talent Acquisition Specialist of consultant van YER die specialist is binnen de branche die jou aanspreekt. Tijdens dit gesprek staan jouw ambities en de bijbehorende mogelijkheden bij opdrachtgevers centraal. Beiden enthousiast? Dan ben jij één van de young engineers die deelneemt aan ons Talent Development Programme en heb je de zekerheid van een vast contract.