Bereid je voor!

Neem een kijkje bij de 10 gouden tips om goed voorbereid te zijn voor de Oriëntatiedagen!

DDB en de corona maatregelen

De verspreiding van het coronavirus heeft in 2022 opnieuw consequenties voor De Delftse Bedrijvendagen. De 1.5 m blijft waardoor het evenement moet worden aangepast. Vanwege de versoepelingen hoeven niet alle evenementen online. Hierbij een overzicht wat de maatregelen betekenen voor alle evenementen van De Delftse Bedrijvendagen.

Algemene uitleg over DDB

Dit artikel geeft je een algemeen beeld over De Delftse Bedrijvendagen en het legt uit wat jij, een student, er aan hebt. Om te beginnen bestaat De Delftse Bedrijvendagen uit vier evenementen die bedoeld zijn om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Dit wordt gedaan door middel van Sollicitatietrainingen, Oriëntatiedagen, Koffiegesprekken en Inhousedagen. De studenteninschrijvingen gaan 3 januari open.

Data 2022 bekend!

De data voor de 2022 editie van De Delftse Bedrijvendagen zijn bekend. U kunt ze hier bekijken.