Do’s en don’ts op een beursvloer

Ga jij alleen naar ‘De Delftse Bedrijvendagen’ om pennen en gadgets te scoren? Met een beetje voorbereiding kun je veel meer uit je bezoek halen:


Opbouw van een motivatiebrief

Na je cv is je motivatiebrief aan een bedrijf het belangrijkste aspect van solliciteren bij een bedrijf. Hier zijn enkele tips voor een succesvolle motivatiebrief:


Zo schrijf je een overtuigende motivatiebrief

Je zult vast wel eens een motivatiebrief schrijven bij het solliciteren voor een baan, minor of project. Lees dit blog artikel om meer te leren over het schrijven van een overtuigende motivatiebrief.


Do's and dont's: LinkedIn

Naast je CV, is het erg belangrijk dat je LinkedIn profiel kenmerkend is. Dit doe je niet alleen door een volledig profiel en representatieve foto te hebben! Integrand Delft geeft hier wat extra tips om jou profiel eruit te laten springen!


DDB: de vijf evenementen!

In deze blogpost kom je meer te weten over alle evenementen van De Delftse Bedrijvendagen. Leer meer over onze vijf evenementen: de Check-In days, de sollicitatietrainingen, de Presentatiedagen, de Inhousedagen en de Gesprekkendagen.


DDBlog: Introductie

Deze eerste blogpost zal je een korte introductie geven over waarvoor deze blog gebruikt zal worden. Klik hieronder om meer te lezen