DDB: de vijf evenementen!

In deze blogpost kom je meer te weten over alle evenementen van De Delftse Bedrijvendagen. Leer meer over onze vijf evenementen: de Check-In days, de sollicitatietrainingen, de Presentatiedagen, de Inhousedagen en de Gesprekkendagen.

Wat zijn De Delftse Bedrijvendagen?

Als student aan de TU Delft heb je vast wel eens van De Delftse Bedrijvendagen gehoord, maar wat is het nou eigenlijk. Jaarlijks wordt de grootste carrièrebeurs van de Benelux gehouden in onze eigen aula op de TU Delft. De meest toonaangevende bedrijven uit de hele wereld komen hierop af, op zoek naar nieuw talent, op zoek naar jou! Wil jij jezelf alvast oriënteren op de arbeidsmarkt of ben je bezig met het vinden van een (afstudeer)stage of droombaan? DDB helpt je een handje.

Nu kort wat de verschillende dagen inhouden:

De Baliedagen (22-24 januari):
Als je als student al bent aangemeld op de site dan kan je in het Aula congrescentrum jezelf inchecken voor De Delftse Bedrijvendagen. Hier zal je een badge ontvangen die je voor de rest van de evenementen nodig zult hebben. Mocht je nog niet zijn aangemeld dan kan je dat in de Aula ook terplekken doen. Na het inchecken is je aanmelding officieel, waarna je een goodiebag en een mok warme chocomel ontvangt.

De Sollicitatiedagen (12-14 februari):
Een ochtend of middag zal je leren hoe je jezelf kan verkopen aan een bedrijf. Zo kan je je CV laten checken en krijg je vele tips van recuiters waar zij op letten tijdens de sollicitatieprocedure. Ook is er nog een mogelijkheid om je CV-/LinkedInfoto hier te laten maken dus trek je beste kleren aan.

De Presentatiedagen (18-20 februari):
Het hoogtepunt van DDB. Hier zullen alle bedrijven die meedoen een stand hebben in de aula van de TU Delft. Hier is jouw kans om bepaalde bedrijven te leren kennen en zo effectief mogelijk te netwerken. De ideale mogelijkheid voor het vinden van jouw (afstudeer)stage of droombaan. Zorg wel dat je goed voorbereid bent en kijk van tevoren in welke bedrijven je geïnteresseerd bent, er zijn namelijk meer dan 150 bedrijven aanwezig tijdens deze dagen. Kijk bij deelnemende bedrijven om meer te leren over de 150 deelnemende bedrijven

De Inhousedagen (18-29 maart):
Tijdens de Inhousedagen heb je de kans om langs een bedrijf te gaan en te ervaren hoe het is om bij het betreffende bedrijf te werken, het vervoer van en naar de bedrijven toe wordt volledig geregeld door De Delftse Bedrijvendagen.

De Gesprekkendagen (13-24 mei):
Tijdens de Gesprekkendagen zit je één-op-één met een recruiter. Dit kan puur oriënterend zijn, maar kan ook direct leiden tot een baan, stage of afstudeeropdracht!

Geïnteresseerd? Registreer je via de nu aanmelden knop! Meer informatie? Stuur ons een email of benader ons op Facebook!