DDBlog: Introductie

Deze eerste blogpost zal je een korte introductie geven over waarvoor deze blog gebruikt zal worden. Klik hieronder om meer te lezen

Welkom bij de DDBlogs,

In deze korte blog serie zal alles verschijnen wat je zal helpen bij jouw deelname aan De Delftse Bedrijvendagen en uiteindelijk het vinden van jouw droombaan of (afstudeer) stage.
Verschillende onderwerpen zullen behandeld worden van de do’s en don’ts op een carrièrebeurs tot persoonlijke verhalen van deelnemers van De Delftse Bedrijvendagen. Ook zal elk evenement in de blog worden toegelicht zodat je op de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan. Al deze informatie zou je natuurlijk niet willen missen dus houd deze blog in de gaten in de aanloop naar de evenementen.
Mocht er dan toch iets zijn waar je extra toelichtingen op wilt of mocht je ideeën hebben waar je graag een aparte blogpost over wilt zien, laat dit dan weten aan ons op bit-ddb@tudelft.nl.

De organisatie van De Delftse Bedrijvendagen wenst je hierbij alvast veel plezier en succes op het grootste carrière evenement van de Benelux.

Met vriendelijke groet,
BIT