Veelgestelde vragen over DDB 2021

Deze blog is opgesteld om vragen omtrent de evenementen van De Delftse Bedrijvendagen 2021 te kunnen wegnemen. Deze zal gedurende de inschrijfperiode bijgewerkt worden met de vragen waarvan wij merken dat ze bij de bedrijven spelen.

Hoe wordt de veiligheid gegarandeerd tijdens de fysieke evenementen?
De evenementen worden georganiseerd conform de richtlijnen van het RIVM. Hierbij wordt de situatie nauwlettend in de gaten gehouden en erop geanticipeerd. Voorafgaande aan de fysieke evenementen moeten alle deelnemers (zowel studenten als bedrijven) een contactformulier invullen en zullen zij een gezondheidscheck moeten doen. Tijdens de fysieke evenementen worden goede hygiëne maatregelen getroffen. Ook zullen de opstellingen ruim zijn waardoor de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt.

Wat gebeurt er met de evenementen als de richtlijnen stricter worden en het evenement fysiek niet door kan gaan?

De Delftse Bedrijvendagen wordt georganiseerd om studenten en bedrijven te verbinden. Mochten de richtlijnen aangescherpt worden, liggen er voor alle fysiek geplande evenementen waardige online plannen klaar om deze verbinding te kunnen waarborgen.

Oriëntatiedagen

Kan ik ook alleen offline meedoen aan de Oriëntatiedagen?
Dat is niet mogelijk. De Delftse Bedrijvendagen is er om alle afstuderende en promoverende studenten de kans te bieden om zich te oriënteren op de beurs. Wegens de huidige omstandigheden kunnen wij niet alle studenten fysiek ontvangen op de beursvloer. Het online platform biedt uw bedrijf de mogelijkheid om met al het jong talent van de TU Delft in contact te komen.

Mag ik online en offline op een andere dag meedoen tijdens de Oriëntatiedagen?

Nee, dat is niet mogelijk. Op elk van de drie dagen zullen andere bedrijven aanwezig zijn om een grote verscheidenheid aan bedrijf te faciliteren.

Inhousedagen

Ben ik zelf verantwoordelijk voor een platform voor de online Inhousedag?
Ja, de invulling en het platform van de online Inhousedag valt volledig onder de verantwoordelijkheid van uw bedrijf.

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.