De Sollicitatietrainingen

8–10 februari 2022

Over de Sollicitatietrainingen

De eerste mogelijkheid voor bedrijven en studenten om elkaar te ontmoeten is tijdens de Sollicitatietrainingen. Tijdens de Sollicitatietrainingen kunnen bedrijven verschillende workshops en presentaties aanbieden over de verschillende aspecten van solliciteren. De Sollicitatietrainingen zullen plaatsvinden op een online platform, waarbij veel interactie tussen de bedrijven en studenten mogelijk is. Daarnaast is er voor studenten ook de mogelijkheid om hun cv te laten checken door een onafhankelijk bedrijf. Dit jaar zullen de Sollicitatietrainingen plaatsvinden op 8–10 februari 2022.

Dagindeling

De Sollicitatietrainingen vinden plaats op een online platform en bestaan uit twee delen: een ochtend- en middagsessie. Tijdens deze dag zullen alle deelnemende bedrijven dezelfde training twee keer geven, zodat zoveel mogelijk studenten de kans krijgen om mee te doen aan een sollicitatietraining.

 • 09:00–09:30
  Inchecken eerste groep studenten
 • 09:30–12:30
  Ochtendgroep
 • 12:30–13:30
  Lunch
 • 13:30–14:00
  Inchecken tweede groep studenten
 • 14:00–17:00
  Middaggroep

CV checks

Tijdens de Sollicitatietrainingen is het mogelijk om jouw CV na te laten kijken door onafhankelijke bedrijven. Zij kunnen je advies geven over hoe je jouw CV zo geschikt mogelijk maakt. Een goed opgesteld CV is van belang, ook voor jouw vervolg van De Delftse Bedrijvendagen. Bedrijven hebben namelijk de mogelijkheid om voor zowel de Inhousedagen als de Koffiegesprekken studenten te selecteren op basis van hun CV. De CV checks zullen online plaatsvinden.

De volgende bedrijven zullen CV checks verzorgen:

Dit overzicht zal beschikbaar zijn vanaf 3 november 2021.

Sollicitatietrainingen rooster

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het rooster van de Sollicitatietrainingen is beschikbaar vanaf 3 november 2021.