De Sollicitatietrainingen

11–13 februari 2020

Over de Sollicitatietrainingen

De eerste mogelijkheid voor bedrijven en studenten om elkaar te ontmoeten is tijdens de Sollicitatietrainingen. Tijdens de Sollicitatietrainingen kunnen bedrijven verschillende workshops en presentaties aanbieden over de verschillende aspecten van solliciteren. Daarnaast is er voor studenten ook de mogelijkheid om hun CV te laten checken door een onafhankelijk bedrijf en een LinkedIn foto te laten maken. Dit jaar zullen de Sollicitatietrainingen plaatsvinden op 11–13 februari 2020 2020.

Dagindeling

De Sollicitatietrainingen vinden plaats in het Aula Congrescentrum van de TU Delft en bestaan uit twee delen, een ochtend en middag sessie. Tijdens deze dag zullen alle deelnemende bedrijven dezelfde training twee keer geven, zodat zoveel mogelijk studenten de kans krijgen om mee te doen aan een sollicitatietraining.

 • 09:00–09:30
  Inchecken eerste groep studenten
 • 09:30–12:30
  Ochtendgroep
 • 12:30–13:30
  Lunch
 • 13:30–14:00
  Inchecken tweede groep studenten
 • 14:00–17:00
  Middaggroep

CV-checks & LinkedIn foto

Tijdens de Sollicitatietrainingen is het mogelijk om jouw CV na te laten kijken door onafhankelijke bedrijven. Zij kunnen je advies geven over hoe je jouw CV zo geschikt mogelijk maakt. Een goed opgesteld CV is van belang, ook voor jouw vervolg van De Delftse Bedrijvendagen. Bedrijven hebben namelijk de mogelijkheid om voor zowel de Inhousedagen als de Gesprekkendagen studenten te selecteren op basis van hun CV. Je kunt jouw CV van 10:00 tot 16:00 laten checken in de foyer van het Aula Congrescentrum. Tijdens deze openingstijden is het ook mogelijk om een LinkedIn foto te laten maken door een professionele fotograaf.

De volgende bedrijven zullen CV checks verzorgen:

Dit overzicht zal beschikbaar zijn vanaf 4 november 2019.

Sollicitatietrainingen rooster

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het rooster van de Sollicitatietrainingen is beschikbaar vanaf 4 november 2019.