Bedrijfsinformatie

 • Bedrijfsnaam
  YER
 • Industrie
  Werving

Feiten & cijfers

 • Medewerkers in Nederland
  2460
 • Medewerkers wereldwijd
  2520
 • Aantal academici in Nederland
  1300
 • Aantal landen
  3
 • Aantal stages en/of afstudeeropdrachten beschikbaar
  20

Evenementdeelname

 • Sollicitatietrainingen
 • Oriëntatiedagen
 • Inhousedagen
 • Koffiegesprekken

Profiel

Let op dat de tekst hier onder mogelijk niet in de gewenste taal kan worden vertaald.

Bedrijfsprofiel

YER is een internationaal recruitmentbureau dat talent verbindt met topbedrijven binnen branches als de IT, automotive, energie, bouw, vastgoed en ruimtelijk domein. Maar ook de industriële automatisering, infra, civiele techniek, luchtvaart en de maritieme sector. Wij geloven dat wie talent heeft, de toekomst heeft. Daarom vormen wij de verbindingsbrug tussen studie en werk, zodat studenten zelfverzekerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaan. Met (online) events, trainingen, webinars en cv-checks helpen we jou als student in iedere fase van de studie met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die er zijn ná je studie. Wij kennen de arbeidsmarkt en bieden de tools én begeleiding die jou helpen om de juiste keuze te kunnen maken.
Wil je na je studie niet alleen werken maar ook door ontwikkelen? Dan is één van onze Talent Development Programmes wellicht iets voor jou! Hét traineeship dat werken combineert met leren. Naast deze programma’s hebben we uiteraard ook tal van andere junior posities beschikbaar. Kortom, wij staan voor je klaar als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt of gewoon, even aandacht.
Benieuwd naar wat wij jou allemaal kunnen bieden? Kijk voor meer informatie op www.yer.nl/talent-development of neem contact op met Sophie Idema Greidanus via sophieidemagreidanus@yer.nl of 0621291377.

Studentenprofiel

Studenten met een (bijna) afgeronde technische opleiding.

Carrièremogelijkheden

Geef jouw carrière een kickstart met één van onze YER Talent Development Programmes. Door uitgebreide oriëntatie vind jij de baan die bij jou past. Je doet werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw groei & ontwikkeling centraal staat.

In een periode van twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen professional. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau doormiddel van een persoonlijk ontwikkelplan, individuele coaching en soft- en business skills trainingen. Daarnaast beschik jij over een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 per jaar of ingekocht programma, ten behoeve van vakinhoudelijke trainingen.

Enthousiast? Meld je dan nu aan voor éen van de YER Talent Development Programmes.

Kijk voor meer informatie op yer.nl/tdp of neem contact op met Sophie Idema Greidanus via sophieidemagreidanus@yer.nl of 0621291377.

Sollicitatieprocedure

Het YER Talent Development Programme heeft de volgende selectieprocedure: Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek door een Talent Acquisition Specialist of consultant van YER die specialist is binnen de branche die jou aanspreekt. Tijdens dit gesprek staan jouw ambities en de bijbehorende mogelijkheden bij opdrachtgevers centraal. Beiden enthousiast? Dan ben jij één van de young engineers die deelneemt aan ons Talent Development Programme en heb je de zekerheid van een vast contract.